Продажба на професионални машини за перење и сушење Electrolux и овластен сервис на Gorenje

 
 
 
 
 
 
За нас
 
Електро Бојан е локален лидер на пазарот за снабдување со професионални машини за перење и сушење од програмата на Electrolux, кои се врвни во својата технологија. Ние сме и овластен сервисен центар на Gorenje и секогаш спремни да ви помогнеме Вас и вашиот апарат Gorenje. Дефектите ги решаваме брзо и ефикасно.
Нашата прецизна и брза услуга не одвојува од другите, а нашите клиенти ги прави секогаш задоволни.

НАША ВИЗИЈА И МИСИЈА е:

• висококвалитетни производи достапни и во нашата земја
• да имаме задоволни клиенти, соработници и партнери
• да бидеме компанија со углед и традиција на квалитет.
 
 
 
 
 
 
ПРОФЕСИОНАЛНИ МАШИНИ ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ ELECTROLUX
 
Има чисто и има Електролукс чисто.
Ексклузивната технологија на Електролукс професионалните машини за перење и сушење овозможува најефикасно отстранување дамки и сушење без смалување.
 
 
 

ELECTROLUX Машина за перење

 
Голема сила на извлекување за ефикасно одводнување
Мала потрошувачка на вода до 12 l / kg (60 ° C без претходно миење). Во зависност од апликацијата
Достапно со два вида електронски контроли:
Ekacta Control (R) со до 28 фиксни комбинации на програми за перење. Некои параметри може да се програмираат
Контролата на Clarus е целосно флексибилна да се програмира, до 192 програми
Голем отвор на вратата за лесно полнење и празнење
Ниско ниво на бучава за пријатно работно опкружување
Нерѓосувачки и галванизиран челик во сите витални делови за висок степен на заштита од 'рѓа
Подготвено за рачно или автоматско снабдување со детергенти
Предна табла во зелена боја и странични панели во сива боја
 
 
 
 
 

ELECTROLUX Машина за сушење

 
 
Висока продуктивност - 2 полни товари на час
Ниска потрошувачка на енергија за оптимална ефикасност
Избор на температура и време за полесно работење
Преостаната контрола на влагата за точни резултати на сушење и мала потрошувачка на енергија
Завртете го тапанот за помалку заплеткување на големи предмети
Уникатен принцип за автоматско чистење на листови (ALC) за лесно одржување и практично неделно празнење на облогата
Врати што можат да се свртат за лесен проток на алишта
Лесен пристап до виталните делови од напред и одзади за лесно сервисирање
Контрола на микропроцесор Selecta -6 програми прилагодени за секое сушење
Прецизна контрола на температурата за неспоредлива точност на сушење
Велосипед против брчки за да избегнете формирање на маснотии ако фенот не е истоварен
19 кодови за грешки за лесно снимање на проблем
Сервисна програма за поставување 20 параметри на пр. температура и време на ладење
 
 
 
 
 
 
 
овластен сервисен центар за gorenje
 
Нашиот тим од врвни мајстори се подготвени да го поправат вашиот апарат Горење. Секогаш спремни со резервни делови и алат кој е потребен за услугата и сервисирањето на вашиот Горење апарат да биде испорачана во најбрз можен рок.


 
 
 

Машини за сушење

 
 
 
 
 

Машини за перење (нова програма)

 
 
 
 
 
 

Шпорети

 
 
 
 
 

Машини за перење (стара програма)